Bestratingen

Voorbereiding, aanleg en afwerking

Voorbereiding

Alvorens er bestraat kan worden dienst de ondergrond in perfecte staat te zijn. Alleen dan krijgt u perfect, strak geplaatse, bestrating. Wij schenken veel aandacht aan de voorbereiding omdat we alleen door de juiste voorbereiding naar een perfect resultaat kunnen werken. Of het nu gaat om het aantrillen van de ondergrond, of het gebruik maken van puin voor een extra stevige onderlaag bij bijvoobreeld opritten.

Is er nog bestrating of groen in uw tuin aanwezig en dient deze verwijdert te worden? Geen probleem! Wij verwijderen alles en voeren het afval af.

Moet uw tuin opgehoogd worden? Wederom geen probleem, meer informatie hierover vindt u op de pagina grondwerk.

 

Aanleg

Als het voorbereinde werk is gedaan kunnen we beginnen met de aanleg van de nieuwe bestrating. Op een zorgvuldige wijze plaatsen wij alle bestrating recht en perfect aangelosten in uw tuin.

Heeft u nog geen tegels of stenen? Dan kunnen wij ze verzorgen. Heeft u al wel bestrating gekocht? Dan werken wij daar zonder problemen mee. Geef dit aan tijdens een adviesgesprek zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Afwerking

Nu alle bestrating geplaatst is is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Met inveegzand of eventueel het aantrillen van het straakwerk komt alle bestrating stevig te liggen. Zo kunt u nog jaren genieten van een perfect resultaat.

Vrijblijvend advies nodig? Bel ons op 06 46 60 25 71